Bingo spelletjes

Ook online kun je vaak gratis bingo spelen. Vaak zit er op de website of in de bingo app een ‘fun’ knop waarmee je aangeeft dat je puur voor de fun, dus gratis, speelt. Gratis spelen betekent dat het je geen geld kost, maar het levert je ook geen geld op. Je kunt (uiteraard) namelijk niet laten uitbetalen. Bingo Cams is bijvoorbeeld een aanbieder van de gratis versie. Meer info over Bingo Cams vindt je hier.

Vaak is het gratis bingo spelen op de een of andere manier beperkt. Soms kun je 1 of een paar rondes gratis meespelen en soms kun je een bepaalde tijd gratis meespelen. Hiervoor hebben de makers gekozen om niet ongelimiteerd een plaats bezet te houden, want vaak kunnen er per speelronde slechts een beperkt aantal spelers meedoen.Bingo cams spelletjesAls je tijd of het aantal rondes van het gratis spelen voorbij is, dan krijg je een melding dat je een andere room moet kiezen of “for real” moet gaan spelen.

Bingo spelen om echt geld

Als je bingo gaat spelen om echt geld, dus “for real”, dan kun je ook echt geld winnen en ook laten uitbetalen. De keerzijde van de medaille is uiteraard dat het je ook geld kan gaan kosten.

De prijs die je kunt winnen als je for real speelt hangt af van het aantal spelers dat op dat moment meedoet en het aantal kaarten dat er in totaal is verkocht in die speelronde. Over het algemeen is 30% van de inzet voor de speelronde waarbij een volle rij of een ander patroon is gehaald en de resterende 70% voor de pot als je een volle bingo kaart hebt.